Nån rubrik

Nu har helvetet brakat läst tänkte jag skriva, men det har det inte, utan jag har bara börjat jobba "mer än 100%" som det kallas, proffsigt.

Hela den här veckan har vi haft "utbildning", dvs att vi fotograferar lärare, och går igenom lite sista grejer så vi kan allt inför skolfoto! Man har börjat förstå bredden av det hela och det ska bli väldigt spännande! Igår var jag dock ledig från Expressbild, jobbad på maxi i stället. De andra drog till jönköping för att fota lite lärare!


Bild tagen av Adam från i tisdags, lärarfotografering i Uppsala!

Idag var vi återigen i Uppsala och fotade lärarna på Fyrisskolan, det gick så bra så!





Rättvik

Nu har jag kommit hem från Rättvik!
Det var grymt kul att träffa Linda & co, har ju som sagt inte träffat henne på typ 3 år.
I lördags när jag kom till Rättviksstationen blev jag upphämtad av Jonas och Spåman, vi drog till Lindas jobb och hälsade på lite. Efter det var vi ute i rättvik hela kvällen och kollade på galna bilnördar som åkte igenom staden, jag hamnade nämligen i Rättvik precis under "Classic Car Week", vilket är ungefär som Powermeet fast på lite mindre yta. Jag bör också nämna att lördagskvällen var kvällen som JAG åt pizza på! Och dte var inte ens jätteäckligt.
Sen på söndagen så skruvade jag, Linda och hennes kompis Johanna upp ett nytt skrivbord åt Linda. vi var så duktiga, precis när vi var klara hittar vi en öppnad superlimstub ovanpå skrivbordet (nämner inga namn på vem som la den där) så att det hade runnit ut lim på färgen så att lite av färgen flagnade av limmet, och bildade små hårda limhögar. Snyggt, vi som hade kämpat i flera timmar! vi bakade också tre tårtor eftersom Linda fylde år på måndagen. En tårta med hjärnor på, en med köttfärs på och en med grodägg på. Mmmmm.... Nej inte riktigt, men det såg ut så i alla fall!

En av cejksen

Vi firade Lindas födelsedag, snackade med lite Rättviksbor, drack vin ur en väska, festade lite och garvade ganska mycket.
Alltså hade jag 4 roliga dagar i Rättvik!
(Snyggt avslut, orkade inte skriva mer...)

RSS 2.0