Bortglömda bilder

....med brist på nya.
Skulle ut och fota idag och såg att jag inte hade laddat batterierna, eftersom kameran dog på en gång. Skulle ladda dem men insåg att min laddare är på jobbet. Så det kan gå! Bjuder därför på ett par bortglömde bilder som jag hittade.






Intervju i tidningen idag:
(ignorera felstavningarna på mitt namn)

Callseralsingen

Eftersom jag nu på kvällskvisten hade lite tråkigt så tänkte jag sätta mig och redigera lite bilder (vilket påminde mig om hur mycket jag behöver gå ut och fota), och det ledde till att jag fick skratta ganska rejält när jag såg mina försök att fota Calle till mitt projekt i mars/april där någongång.
Jag kommer så väl ihåg mina försök att få honom att lyssna på mina instruktioner, hur jag ville att han skulle gå och sånt, men som 4-åring så är det lite väl svårt att hålla koncentrationen plus tålamodet uppe. Calles storebror Thom var med just detta tillfälle och han höll på att smälla av på grund av hans frustration över Calles agerande. Men Calle gjorde sitt jobb utomordentligt: jag fick en bild. Med betoning på en.
Men den blev kanoners så no worries!
I alla fall så tog jag ut de 5 roligaste bland mina 57 (!) kort.
Det ska också tilläggas att jag ville att han skulle gå lite smått och kolla upp bland träden.

Älskar den här!






Förstoring:



Hur bilden blev:

Tack Calle!

Jag vill ha snö!



För att understryka rubriken.

Annars är livet stabilt just nu. Jag fyller år om mindre än 2 veckor (helt galet, 20 liksom!) LILLA JAG!
Skolfotoperioden är slut, jag har hunnit varit ledig i tre hela dagar just nu. Har varit i Stockholm några dagar och åker till Rättvik i morgon! Ska bli fantastiskt roligt att träffa alla där igen.


Brukar inte pyssla med självporträtt, men hittade en från i somras. Denna tjej is turning 20!!!

Just nu funderar jag på att gå och sätta mig framför tv:n och glo på kanske en av världens bästa rullar, Trainspotting, som går på nån Kanal +/tv1000/vaddetnuär-kanal.

Nu när jag är ledig lite mer ska jag försöka skriva lite mer. Och lite mer seriöst. Hjälp.

Okej, jag önskar mig en hemsida i födelsedagspresent!




RSS 2.0